Yksilöohjaus

Kaikki vastaanotot onnistuu myös etänä

Vastaanottoni on Taka-Töölössä

os Nordenskiöldinkatu 10 (Toimintila Norden 10).

Ajanvaraukseen pääset allaolevasta linkistä.

VARAA AIKA VASTAANOTOLLE TÄSTÄ

Ensikäynnin hinta on 120 €

Vastaanotolle voi tulla ilman lähetettä, vain työterveyshuollon asiakkaat tarvitsevat  lähetteen.

Minulla on yli 20 vuoden,  laaja kokemus ravitsemusterapiasta ja vastaanottotyöstä.  Ohjaustapaani  vaikuttavat kognitiivinen lyhytterapiakoulutus ja psykofyysisen psykoterapian perusteet – koulutus. Käytän menetelmiä vaihdellen asiakkaan tarpeen ja toiveidenkin mukaan.

Luokseni voi tulla monenlaisen haasteen tai ongelman kanssa. Vastaanotolle voi hakeutua jos kaipaat tukea pysyvään painonhallintaan ilman laihdutuskuureja, haluat käsitellä ja saada tukea keho- ja ruokasuhteen haasteisiin  ja lisäksi minulla on osaamista erilaisista suolisto- ja vatsaongelmista (IBS ja muut toiminnalliset vaivat, IBD). Minulla on kokemusta myös MS-taudin ravitsemushoidosta, allergioista, lasten valikoivasta syömisest ja muista syömispulmista.  Tapaan mielelläni asiakkaita aliravitsemus- ja uupumusasioissa.  Teen myös lihavuusleikkauksiin liittyvää ravitsemusohjausta. Vastaanotolleni voi tulla myös integratiiviseen (kognitiivinen ja psykofyysinen) lyhytterapiaan (5-40 kertaa, ei KELA korvattavaa).

Tapani työskennellä on kokonaisvaltainen – psykofyysissosiaalinen ja tavoitteena auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja  tarvittaessa ohjaan myös muille ammattilaisille (lääkäri, psykologi, fysioterapeutti, liikunta-alan ammattilainen). Verkostoni alkaa olla jo aika laaja ja tämä helpottaa merkittävästi kokonaisvaltaista hoitoa.

 Terveystalossa pidän vastaanottoa  Kirkkonummella ja satunnaisesti Nummelassa.

Ajanvaraus Terveystalo puh. 030 6000 tai www.terveystalo.com

Käyntihinnat Terveystalon hinnaston mukaan.

Kaikki ajat mahdollista muuttaa etävastaanotoksi![/imageframe][/one_half][/fullwidth]