Yksilöohjaus ja vastaanotto

Kaikki vastaanotot on mahdollisuus tehdä myös

Vastaanottoni on Taka-Töölössä osoitteessa Nordenskiöldinkatu 10 (Toimintila Norden 10).

Ajanvaraukseen pääset allaolevasta linkistä:

VARAA AIKA VASTAANOTOLLE TÄSTÄ

Vastaanotolle voi tulla ilman lähetettä, vain työterveyshuollon asiakkaat tarvitsevat  lähetteen.

Minulla on laaja kokemus ravitsemusterapiasta ja vastaanottotyöstä.  Ohjaustapaani  vaikuttavat kognitiivinen lyhytterapiakoulutus ja psykofyysisen psykoterapian perusteet – koulutus. Käytän menetelmiä vaihdellen asiakkaan tarpeen ja toiveidenkin mukaan.

Luokseni voi tulla monenlaisen haasteen tai ongelman kanssa. Vastaanotolla käy paljon painonhallitsijoita, ikuisia laihduttajia, joilla pitkä laihdutushistoria, tunnesyöjiä, syömishäiriöisiä  ja lisäksi yksi isoryhmä on vatsavaivaiset (IBS ja muut toiminnalliset vaivat, IBD). Minulla on kokemusta myös MS-taudin ravitsemushoidosta, allergioista, lasten nirsoilusta ja muista syömispulmista.  Tapaan mielelläni asiakkaita aliravitsemus- ja uupumusasioissa. Olen viime aikoina perehtynyt erityisesti laihdutukseen liittyvään säästöliekki -teemaan ja sen purkamiseen. Teen myös lihavuusleikkauksiin liittyvää ravitsemusohjausta. Vastaanotolleni voi tulla myös integratiiviseen (kognitiivinen ja psykofyysinen) lyhytterapiaan (5-40 kertaa, ei KELA korvattavaa).

Olen myös tottunut selvittämään asioita sekä tykkään haasteista. Ja jos minä en osaa auttaa, pyrin ohjaamaan asiakkaan parhaalle mahdolliselle asiantuntijalle. Tapani työskennellä on kokonaisvaltainen ja tavoitteena auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi ohjaan tarvittaessa muille ammattilaisille (lääkäri, psykologi, fysioterapeutti, liikunta-alan ammattilainen). Verkostoni alkaa olla jo aika laaja ja tämä helpottaa merkittävästi kokonaisvaltaista hoitoa.

 Terveystalossa pidän vastaanottoa  Kirkkonummella ja satunnaisesti Nummelassa.

Ajanvaraus Terveystalo puh. 030 6000 tai www.terveystalo.com

Kaikki ajat mahdollista muuttaa etävastaanotoksi!