Postista tuli kustantajan kopioima lehdessä ollut arvio kirjasta. Siitä tuli hyvä mieli ja ylpeällä, hiukan itserakkaalla  mielellä googlettelin, löytyiskö goolesta lisää arvioita kirjastani ”Keventäjä hallitsee syömistä”. Ilokseni löysin tamperelaisen personal trainerin Tainan myönteisen arvion.

”Keventäjä hallitsee syömistä” on kirja, jonka on kirjoittanut telkkaristakin tuttu teräsnainen Anette Palssa (kustantaja Tammi). Elämys oli ensimmäisellä kerralla valtaisa kun aloitin lukemaan herkkää, ihmistä arvostavaa tekstiä. Miten telkkarissa jääkaappiratsioita tekevä hirvitys voi ymmärtää sittenkin sen, mikä painon kanssa temppuilemisessa on tärkeää? Miten täydellisenä ruokatyrannina esiintynyt ihminen voi sanoa, että 70% syömisen hallinta on ihan riittävää? Miten voi olla laihdutuskirja, jossa ei ole yhtäkään reseptiä” 

Voi että minä nautin, kun ennakkokäsityksiä murretaan 🙂

 Toinen arvio oli jo minulle tuttu,  Varpu Tavi on myös lukenut kirjan ja hän oivalsi saman minkä minä olen myös huomannut, jaamme monia ajatuksia painonhallinnasta, ravitsemuksesta ja kehon kuvasta.

Kukaan ei varmaan ole kanssani erimieltä siitä, että positiivinen palaute tuntuu hyvältä. Yhtään kritiikkiä en löytänyt, ellei sellaiseksi lueta sitä, että kirjaani myydään käytettynä. No, paistattelen hetken tässä myötätuulessa, kunnes taas myrskyää.